fredag 6 juni 2014

Påsken i Köln, del 2!

Efter en god natts sömn och en dessvärre lika dålig frukost som första morgonen begav vi oss ut för ännu en  fullspäckad dag! Inledde dagen med att vandra längs med floden på vår sida. Det var väldigt vackert! Vi blev även erbjudna att vara med och sparka lite boll men p.g.a. dåligt anpassade skor och tidsbrist tackade vi dock nej och fortsatte vår vandring tills vi nådde linbanan som bjöd på en fantastiskt utsikt! 












Väl på andra sidan floden hittade vi sen skulpturparken som vi strosade igenom och upptäckte sen att det var loppis längs med floden! Hittade inget annat än torkad frukt men det fanns verkligen allt från himmel till jord att fynda ifall man haft tid, pengar och utrymme att få med sig mer saker hem! 


Fortsatte promenera längs med floden tills vi kom till "museikvarteret" där både ett choklad och OS-museum fanns, vi (läs jag utan studieskort) tyckte dock ändå att det räckte med att titta på utsidan när det var så fint väder! Men kanske nästa gång jag besöker Köln! Så vi promenerade istället och slog oss sedan ner på ett mysigt café och beställde varsin stor och välförtjänt glassportion! 






Därefter gick vi hem och chillade en stund innan vi gick ut för och äta! Fick med min kära syster till en grekisk restaurang! Mums! Som verkligen hade bra mat! Sen fortsatte kvällen på Hard Rock café! 


Måndag morgon åt vi en sista (tack & lov)  frukost och gick sedan till HBF och låste in våra väskor för att sedan utforska staden lite till innan vi tog tågen hemåt. Vädret var denna dag inte helt på vår sida men vi fick se en del mysiga parker och tv-tornet innan vi avslutade vår resa med att äta lite kinesiskt! 





Tack syster S för en annorlunda men ack så trevlig påsk! :)

Au revoir!

1 kommentar: