måndag 27 oktober 2014

Den ultimata återhämtningen!

Rubriken låter ju fantastisk och återhämtning är minst lika individuellt som uppladdning! Jag är rätt nöjd med min! Men det är inte renodlad idrottsåterhämtning detta ska handla om utan helt enkelt vad jag gjorde efter loppet!

Hängde kvar på wha och åt och drack innan vi gick mot brorsans lägenhet. Att gå är vettigt efteråt och det gick bra. En tå gjorde ont och lite stel kände jag mig men annars bra ! Sen kom trapporna... Jag skojjar inte när jag säger att jag kände mig som ca +80, hehe men jag överlevde!

Efter att ha berättat racerapporten för lillebror hoppade jag i duschen och sen gick vi ner på stan för att möta upp mamma och familjemiddag stod på schemat! Mys! <3 Jag var sugen på en riktigt stor burgare och planen var Texas Longhorn men där var det knökfullt såå vi gick vidare mot pålitliga Dinos där vi fick plats! :)

Sen fick jag skjuss till Baltic där jag mötte upp Julia! Vi gick hem till henne, delade erfarenheter om loppet och inväntade de andra tjejjerna! Vi hade förfest hos Julia, en lugn och trevlig sådan för ovanlighetens skull! Men hur kul som helst! Sen blev det arken, mycket prat och mycket dans och cancergalan till ära betalade jag inträde (som gick till Ålands cancerförening) vilket jag inte gjort på typ 4-5 år! hehe arbetsförmåner ;)

Jag hade inte ens tänkt hänga med till arken, och definitivt inte stanna till stängning men så blev det! Tiden går verkligen fort när man har roligt ! :D Med tanke på loppet i benen så delade jag sen taxi hem och det avrundade min lördag! :)

Söndagen var sen seg,väldigt seg! Vi chillade halva dagen och fick sen bråttom ut till Sund för middag med mamma och pappa innan brorsan tog båten västerut och jag norrut! Avrundade helgen med te och tv-tittade ute på Enklinge innan färden tillbaks mot huvudstaden väntade morgonen därpå!

Sammanfattningsvis blev Kanonloppshelgen väldigt lyckad, jag är supernöjd! :)

Lots of love, 

Hanna 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar